מחזור ודיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

28/10/2014 | 00:04 | מאת: דינה

שלום ,אני בת 33 וסבלתי כמעט כל השנים מכאבים איומים ברוב ימי המחזור, לפני כמה חודשים התחלתי גלולות לטיפול בכאבים וזה שיפר מאד את המצב. אך אני סובלת מתופעות לוואי ואני מתכוונת להפסיק, יש לי אפשרות להתחיל השבוע דיקור סיני ל5 טיפולים דרך סטודנטים ברידמן במחיר סמלי.. השאלה שלי האם זה רלוונטי עבורי בגלל הגלולות ..? האם 5 טיפולים יספיקו או שחבל להתחיל..?

שלום לך דינה שמחה לשמוע על המודעות שלך לגופך ובריאותך. נשים רבות נוטלות גלולות מסיבות שונות (מניעת הריון, כאבי מחזור, מתח קדם וסתי , אקנה ועוד) ורבות סובלות מתופעות הלוואי אך בוחרות להתעלם. בכל מקרה חשוב שתביני שכאבי המחזור מעידים על מצב פיזי ו/או רגשי שאינו תקין לגמרי. חשוב מאוד לטפל בסיבות השורש לבעיה. בטיפולים אצלי אני תמיד מתיחסת לכל בעיה באופן הוליסטי - גופנפש וכן על פני כל המימדים: אורח חיים , תזונה , בריאות כוללת ועוד. על פי האבחון אני מתאימה למטופלת תוספים מתאימים, תזונה (שילוב של רפואה סינית + תזונה על פי סוג דם, במקרה כשלך כמובן דגש על מזונות אנטי דלקתיים) , משלבת דיקור והתיחסות לפן הרגשי. אני לא יודעת מה כולל הטיפול של הסטודנטים - האם מדובר בטיפול "שלם" כפי שתיארתי. מנסיוני הקליני - טיפול כזה שאני תיארתי בהחלט מניב תוצאות מהירות יחסית. אין לי נתונים לגבי הטיפול ברידמן ולכן לא אוכל לענות לך באופן ספציפי . כמובן שתוכלי לנסות ... בהצלחה רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית