דיקור סיני

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/08/2014 | 18:01 | מאת: רגע

שלום רב, אני עוברת טיפולי IVF חשבתי לשלב דיקור סיני גם לצורך הפחתת הכאבים לפני/בזמן הוסת (לאור כישלונות חוזרים) וגם כחיזוק ועזרה אחרי החזרת העוברים. הציעו לי גם שילוב של צמחי מרפא שונים שתפקידם לשבור תקיעות דם ולחזק את מערכת העיכול ותמיכה בהתפתחות הביצית. אשמח לדעת אם יש הבדל בזמן הטיפולים? תודה רבה.

שלום לך מאוד מומלץ לשלב טיפולים ברפואה סינית בעת קבלת טיפולי פוריות. את הטיפולים חשוב מאוד לבצע לא רק לפני / אחרי החזרה / הפריה אלא גם בין לבין. הטיפולים בדיקור ובצמחים וכן הקפדה על תזונה על פי הסינדרום הספציפי של המטופלת מאוד מסייעים ומשפרים את תוצאות הטיפול וכן מצמצמים את תופעות הלוואי של הטיפולים ההורמונליים מאוד חשוב לשלב גם טיפולי גוף נפש בזמן הטיפול. אני משלבת פרחי באך, דמיון מודרך, ביואורגונומי, אייפק , תטא הילינג ועוד. שילוב הטיפולים מאוד יעיל וזאת מכיוון שיש משמעות רבה ביותר לפן הרגשי גם בבעיה עצמה וכמובן גם בפתרונה. שילוב הטיפולים מאוד מרגיע ומאזן, מסייע לעבור את התקופה הלא פשוטה הזו באופן קל יותר ועל פי מחקרים רבים ממש מכפיל את סיכויי ההצלחה. בחלק גדול מן המקרים שבהם אני מטפלת, הנשים מצליחות להשיג את ההריון המיוחל דווקא בעת הפסקת הטיפולים ההורמונלים והתמקדות בטיפולים הטבעיים בלבד. ממליצה לפנות למטפל שמשלב לצד הטיפול בדיקור ו/או צמחים גם התיחסות עמוקה גוף- נפש בהצלחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף - נפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

29/08/2014 | 00:18 | מאת: רגע

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית