צמח

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/04/2014 | 07:12 | מאת: סיגל

שלום ידוע שצמח הדודאים טוב לפריון ועוזר להיכנס להריון האם כדאי להשיג את הפרי או את הזרעים?מה עדיף לאכול את הזרעים או הפירות?

שלום סיגל אין לי נסיון בשימוש בצמח זה. משתמשת בשילובים של צמחים סיניים שונים ו/או צמחים מערביים. ברפואה הסינית כמעט ואין שימוש בצמחים בודדים אלא כמעט תמיד בתערובות של צמחים וכך מושגת השפעה סינרגיסטית תוך נטרול תופעות לוואי של צמחים בודדים. לגבי הדודאים ממליצה להיזהר. זהו צמח שאם עוברים מינון סף נחשב לרעיל. בכל מקרה לא מומלץ ליטול צמחים על דעת עצמך ללא אבחון והנחיה של מטפל. כאשר פונה אלי מטופלת שמעוניינת להרות אני מבררת מהן הסיבות ומהם הסינדרומים שבגינם אינה מצליחה להרות. על פי האבחון אני מתאימה לה טיפול מדויק. ככל שהטיפול מדויק יותר כך הוא יעיל יותר ואין תופעות לוואי וסיבוכים. כדאי לפנות למטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות מעבר לכך, פעמים רבות הסיבות הן גם רגשיות- כאשר הסיבה היא רגשית (כמובן שגם לא תמיד מודעת) נטילה של צמח זה או אחר, טוב ויעיל ככל שיהיה, לא תישא כל תוצאות. לכן בטפולים אני משלבת גם התיחסות גוף נפש לצד הדיקור אני משלבת: תטא הילינג, אייפק, NLP, פרחי באך ועוד אשמח לסייע לך בברכה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית