מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/03/2014 | 13:43 | מאת: שי

מאוד מאוד מבולבלת. בהנחה שהמחזורים האחרונים שלי לא סדירים בעליל: 07/12/13 07/01/14 05/02/14 המחזור האחרון הגיע: 04/03/14 בין המחזורים ההפרשים שלי 31 יום , 30 יום, 28 יום כיצד אוכל לדעת מתי יחול הביוץ שלי, ואשמח לברר גם בנוגע לחודש הנוכחי (מרץ).

שלום שי עניתי לשאלה זהה בתאריך 23.2.14 - תבדקי מה עניתי לצביה. התשובה תענה גם לשאלתך. בשורות טובות אכן קשה מאוד לדעת באופן מדוייק לגמרי את מועד הביוץ רק מחישוב אורכו של המחזור. תיאורטית ניתן לעשות ממוצע - 31 - 30- 27... 27 + 30 + 31= X ואת התוצאה לחלק ל - 3 שזהו כמובן אורך המחזור הממוצע שלך. ושוב באופן תיאורטי.... 14 יום מסוף המחזור (תחילת הדימום של הווסת הבאה) זהו יום הביוץ. אבל כפי שציינתי זה רק תיאורטי. על מנת שלא לפספס את מועד הביוץ כדאי לקחת בחשבון את אורכו של המחזור הקצר ביותר (במקרה שלך 27 יום) וממנו להחסיר 14- זהו הביוץ שמגיע במחזור הקצר ביותר שלך. כפי שעשית גם כעת פשוט להמשיך ולקיים יחסי מין יום כן - יום לא (לסירוגין) החל מכיומיים לפני תאריך זה ועד ליום אחרי ה תאריך המשוער הכי רחוק של הביוץ. במקרה שלך 31-14 כך גוברים הסיכוים שתצליחי לכסות את מועד הביוץ בוודאות. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה NLP פרחי באך, תטא הילינג, אייפק

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית