בדיקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/03/2014 | 08:11 | מאת: רעות

הי שאלה עברו 26 ימים מהיום הראשון לוסת ואחריי שהיו לי היום הפרשות חומות (יש עוד כמה ימים למחזור) החלטתי לנסות ללא חשד מיוחד סטיק ביתי לבדיקת הריון כזה שמזהה 5 ימים לפניי האיחור (כך לפחות כתוב על גביי הקופסא) עשיתי והנחתי בצד ככה בלי להתייחס יותר מידיי בוודאות שאין כלום מה גם שקיימנו החודש לפניי הביוץ כי בזמן הביוץ (בדקתי) בעלי היה בנסיעה לפתע אני רואה פס ורוד חזק ולידו אחד נוסף חלש חלש... ברור לי שגם אם כן זה מאוד מאוד מאוד מוקדם לפתח ציפיות אבל האם יכול להיות שזה הריון כי ביוץ זה בטוח לא מראה אני אוטוטו צריכה לקבל.. אובדת עיצות ומאוד מבולבלת

שלום רעות בהחלט אפשרי (: ימים יגידו... בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות גינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL דיקור, צמחים, דמיון מודרך, תטא הילינג, פרחי באך, אייפק

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית