טיפול בוירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/02/2014 | 22:17 | מאת: אני

שלום אשמח לקבל המלצה למטפלים ברפואה סינית המתמחים בגניקולוגיה באזור השרון/עמק חפר תודה

שלום לך זהו אינו פורום פרסומי. נסי לחפש ברשת. חשוב מאוד לקחת בחשבון שבטיפול בפפילומה יש לשלב גם צמחים. אני משלבת דיקור לצד פורמולות הומוטוקסיקולוגיות ועבודת גופנפש מנסיוני זהו שילוב מצויין ויעיל בטיפול בבעיה. רפואה שלמה שלום שירלי רפואה שלמה M.A. DIP. AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.healthyu.co.il 052-8728526 דיקור, צמחים, אייפק, תטא הילינג, פרחי באך, דמיון מודרך, NLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית