הריון רצוי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/02/2014 | 10:53 | מאת: שירלי

הי הביוץ שלי היה בתאריך 21/02 לאחר שבוע שככל הנראה הייתה גבוהה של ההורמון כי בבדיקת הביוץ הופיעו 2 פסים אחד חזק השני חלש. השאלה שלי כמה זמן זרע יכול להתקיים ולהמתין בגוף האשה בהנחה שקיימנו בפעם האחרונה בתאריך 17/02. (הבעל נסע לצרכי עבודה) קראתי באתר אחד " זרע יכול לחיות בגופך עד 6 ימים, " ובמקום אחר " הזרע שורד 72 שעות " מהי הסברה הנכונה פשוט מעוניינת לדעת אם יש מה לפתח ציפיות להריון מיוחל החודש או שלא לבנות על זה תודה

שלום שירלי תלוי באיכות הזרע.... זרע מאוד מאוד איכותי יכול להחזיק גם שישה ימים אבל זרע באיכות ירודה יותר יהיה הרבה פחות "פוטנטי". קשה לקבוע באופן כללי ולכן מצאת טווחים שבין 6 - 3 ימים (ייתכן גם פחות). בשורות טובות M.A. DIP. AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.healthyu.co.il 052-8728526 דיקור, צמחים, אייפק, תטא הילינג, פרחי באך, דמיון מודרך, NLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית