דיקור סיני

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/02/2014 | 22:00 | מאת: רחלי

היי אני מחפשת המלצות למדקר/ת סיני עם התמחות בפריון וגניקולוגיה מאיזור הצפון. יש לציין שאני בעלת שחלות פולציסטיות.

שלום רחלי זהו אינו פורום פרסומי ולכן לא אוכל לעזור לך. נסי לחפש ברשת / המלצות . בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, תטא הילינג, אייפק, פרחי באך, דמיון מודרך, NLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית