מעט מבוהלת. זקוקה ליעוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/02/2014 | 11:55 | מאת: מאיה

שלום רב, שמי מאיה אני בת 23 ומנסה מזה מספר חודשים להכנס להריון. בעקבות תחושה שמשהו לא בסדר הלכתי לרופא נשים שאבחן לי שחלות פוליציסטיות וציסטה בשחלה וכמו כן אמר לי שאיני מבייצת ושאין הרבה תקווה. בשבת האחרונה התחלתי להרגיש כמו צביטה ברחם וגלים של מין תחושת דקירה בבטן ימין למטה חום הגוף שלי היה 37 וזה מאוד חריג לי שהרי החום התקין שלי הוא 36.2-1 בבדיקת אולטרסאונד נראה נוזל דמי באזור הרחם וכאילו ביצית עזבה את השחלה. באותו הערב קיימנו יחסים. אך באופן מוזר מאוד ביום שני בלילה בדיקת ביוץ הראתה שני קווים מאוד חזקים כשקו הבדיקה הרחוק מהידית אפילו חזק יותר. הבוקר כבר הופיעו שני פסים כשהבדיקה מעט בהיר יותר וחום הגוף 36.6 האם זה יכול להעיד על משהו? האם למרות חוסר התקווה שזרע בי רופא הנשים אני מבייצת? ואם כן בייצתי אז איך ביום שני שוב בדיקת ביוץ חיובית? אודה מראש לכל תשובה, מאיה

שלום מאיה א. חלק מן הנשים המאובחנות כבעלות שחלות פוליציסטיות מבייצעות מדי פעם באופן טבעי לגמרי. ב. יש לי נסיון רב בטיפול מוצלח בעשרות נשים שאובחנו כבעלות שחלות פוליציסטיות – הצלחתי לסייע להן באיזון ההורמונלי, הסדרת מחזור ווסת , השגת ביוץ טבעי ו.... כניסה להריון ! אני עושה זאת באמצעות שילוב מספר כלים: דיקור, הומוטוקסיקולוגיה, תזונה ולעיתים משלבת גם כלים נוספים- כמובן על פי צורך. ג. בהחלט יתכן שהרופא טעה. נתקבלתי פעמים רבות בנשים שהגיעו לאחר בדיקה רפואית שבה נאמר להן שאין שום סיכוי לביוץ / הריון וכו'. והן בייצו ואף הרו(: אשמח לסייע לך בברכת בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אניטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, תזונה, אנתרופוסופיה, אייפק, תטא הילינג, דמיון מודרך, פרחי באךNLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית