אזוספרמיה ורפואה טבעית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/11/2013 | 13:18 | מאת: סמדר

שלום רב, בעלי סובל מאזוספרמיה, איזה טיפול היית ממליצה בשיטת הרפואה הסינית?

שלום סמדר תלוי מהי הסיבה לאזוספרמיה (העדר תאי זרע) חוסר יצור מוחלט / חסימה? סיבה גנטית כלשהי? ישנם מקרים שבהם לא ניתן לסייע באמצעות טיפול ברפואה סינית. האם ידועה מהי הסיבה לאזוספרמיה אצל בעלך בברכת רפואה שלמה ובשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית והומוטקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, אייפק, NLP דמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית