דלקות שתן חוזרות בדרכי שתן ודיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/11/2013 | 14:27 | מאת: יעל

שלום אני בת 27. כשהייתי בת 8 סבלתי מדלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן שהגיעו גם לאשפוזים. קיבלתי אז במשך שנתיים אנטיביוטיקה פרופילקטית (מניעתית). מאז נטיתי לסבול מדלקות בדרכי השתן לא יותר מפעם פעמיים בשנה. בשנתיים האחרונות אני שמה לב שהתכיפות שוב עולה ואף אושפזתי לפני חודש. האם יש דרך טבעית לטפל בכך. מעוניינת בקרוב גם להרות ורוצה לדעת שלא אסבול מדלקות שעלולות לגרום להפלות, משקל לידה נמוך , ובכלל סיבוכים. תודה יעל

שלום יעל בהחלט רצוי וכדאי מאוד לטפל בדלקות השתן החוזרות. את צודקת לגבי החשש שלך להרות לפני שתחלימי מבעיה זו. אני מטפלת בדלקות בדרכי השתן בגישה של רפואה סינית אינטגרטיבית- התיחסות כוללת גוף נפש. הכוונה היא שלצד הדיקור אני משלבת גם כלים אבחנתיים וטיפוליים שמסייעים לעלות על שורש הבעיה ולטפל טיפול מדויק ויעיל. שילוב של טיפול גוף נפש הינו יעיל ביותר לצורך החלמה מדלקות חוזרות בדרכי השתן. אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, הומוטוקסיקולוגיה, צמחים, אייפק, NLP פרחי באך , תטא הילינג

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית