שלשולים והתקשות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/11/2013 | 12:20 | מאת: חן

שלשולים כמו מים מ4 בבוקר ובנוסף כאבים בגב תחתון עם קצת בטן תחתונה ובזמן הכאב התקשות של הבטן.... כל כמה דקות אבל לא סדיר... שבוע 37 2... מזה אומר?

שלום חן זה ממש נשמע כמו צירים...! אני רואה שזו הודעה מלפני יומיים. האם כבר ילדת מאז? בברכה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופורית WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL דיקור, צמחים, אייפק, הומוטוקסיקולוגיה, NLP,פרחי באך, תטא הילינג

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית