וסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/10/2013 | 17:37 | מאת: חסוי

שלום רב, אני לא מקבלת מחזור כבר 4 חודשים עשיתי בדיקות דם יצא לי Testosterone Total גבוה ו DHEA-S מאוד גבוה , עשיתי גם אולטרסאונד וגינאלי הכל יצא תקין חוץ מציסטה קטנה מחוץ לשחלה. אני מניחה שהרופא נשים שלי יתן לי טיפול תרופתי הורמנלי בשביל לאזן כמובן שאני לא רוצה לקחת תרופות כאלה ומעדיפה לעשות אתזה בצורה הטבעית ע"י טיפול תזונתי. מה באמת אני יכולה לעשות במצב כזה?

שלום לך אני לא יודעת מה היו הערכים קודם. מה גרם לשינוי הפתאומי? האם היתה טראומה מסויימת לגופנפש? אם היו הפרעות אכילה? תקופת לחץ קשה? אין לי מספיק פרטים ואני לא מכירה אותך ואת בריאותך הכללית ולכן קשה לי לענות לך. אני יכולה להמליץ לנסות ולטפל תחילה באופן טבעי לגמרי אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות ומשלב שיטות גופנפש. כדאי לנסות בשיטות כאלו מספר חודשים ורק אם לא תהיה הצלחה לפנות לטיפול הורמונלי. זאת מכיוון שבד"כ טיפולים הורמונלים נותנים תוצאה כל זמן שממשיכים לצרוך אותם ועם הפסקתם המצב חוזר לקדמותו. זאת בניגוד לטיפול טבעי שמביא את הגוף למצב של איזון. רפואה שלמה בהצלחה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, תזונה, אייפק, NLP, דימיון מודרך, פרחי באך, הומוטוקסיקולוגיה

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית