דיקור סיני לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/05/2013 | 15:00 | מאת: שני

שלום רב, עשיתי 2 דיקורים סיניים ומחר יש לי החזרת עוברים מוקדם מאוד בבוקר ולא ניתן לבצע דיקור לפני ההחזרה. קבעתי תור ל3 ימים לאחר ההחזרה האם כדאי לבצע דיקור או שאין טעם? הדיקור לאחר ההחזרה בעצם נועד לחזק את הרחם? תודה

שלום שני כמובן שעדיף לבצע דיקור לפני ואחרי ןלמעשה אני מלווה את מטופלות הפריון לכל אורך התהליך. גם בין הטיפולים וגם לפחות פגישה אחת בשבוע במהלך הטיפולים. חשוב מאוד כמובן לשלב בטיפולים לא רק דיקור אלא גם צמחים ועוד כלים שיש למטפל. אני תמיד משלבת : דמיון מודרך, אייפק (אבחון פיזי רגשי) שמסייע לי לאתר אמונות וקונפליקטים מגבילים לגבי הריון שעלולים להמצא בתת המודע / או המודע ופרחי באך. ממליצה לך בכל מקרה להגיע לדיקור וזאת על מנת לסייע ל"הרגעת הרחם", הרגעה כללית שלך וכמובן סיוע להשתרשות. לא כדאי לוותר על הטיפול. בשורות טובות M.A. DIP AC. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולגויה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, פרחי באך, NLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית