החזרת עוברים ותמיכה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/05/2013 | 13:27 | מאת: מיטל

שלום רב אני אחרי גרידה, בעיקבות החזרת עובר אחד, בשבוע 8. חיכיתי מחזור חודשי אחד שלקח לו חודשיים להגיע (ביוץ אחרי גרידה, 7 שבועות). אני לקראת החזרת עובר נוסף על בסיס ביוץ טיבעי. הבדיקות של רירית הרחם אינן משביעות רצון. אני ביום 13 למחזור והרירית היא רק 5.6 כאשר הזקיק כבר 15.6 מ"מ. בדר"כ כלל בשלב זה כבר רירית הרחם שלי היתה יותר בסביבות ה-8 מ"מ אני נתמכת בדיקור (4 טיפולים עד כה. האם יש דבר מה נוסף לעשות בכדי לעבות את הרירית? תודה

שלום לך מיטל מאוד חשוב לשלב צמחים בטיפול, מאוד מסייע לעיבוי הרירית. השאלה היא מדוע הרירית דקה: חוסר יין, חוסר דם, סטזיס? את זה יכול לקבוע המטפל. בשלב הזה כשאת כבר ביום 13 אני לא יודעת האם ניתן לעשות הרבה. מה שבטוח שכדאי לנסות לקבל טיפולים תכופים יותר- אפילו יום-יום עד להחזרה. מאחלת לך בהצלחה. M.A. DIP AC. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולגויה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, פרחי באך, NLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית