שיח אבהרם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/03/2013 | 18:52 | מאת: יעל

שלום, הפנו אותי לקנות תמצית שיח אברהם . האם זה אכן מומלץ לבעיות בביוץ? אציין כי אני מאובחנת כבעלת תסמונת שחלות פוליצסטיות, מה שגורם לאי סידרות במחזור ולכן, אי סדירות בביוץ.

שלום שיח אברהם יכול לסייע בטיפול בבעיות ביוץ אבל חשוב לדעת מספר דברים: א. יש להתמיד בטיפול בשיחה אברהם לפחות 3 חודשים. ב. בחלק גדול מן הפעמים הטיפול בשיחה אברהם אינו מספיק וחשוב מאוד לקבל הנחיות לתזונה מדוייקת שמסייעת לאיזון ההורמונלי. התזונה המערבית עתירת הורמונים ומשבשת ביוצים תקינים אצל חלק גדול מן הנשים. ג. מהנסיון הטיפולי שלי תזונה וטיפול בשיח אברהם לבדו אינם מספיקים לצורך הסדרת ביוץ ולשם כך אני משלבת בטיפול דיקור וטיפול בצמחים סיניים / תערובות הומוטוקסיקולוגיות שאני רוקחת למטופלות. השילוב היעיל שבו אני מטפלת בקליניקה כבר שנים רבות במקרה של שחלות פוליציסטיות והוכיח את עצמו בקרב עשרות נשים שהסדירו ביוץ ו/או השיגו הריונות - תזונה דיקור הומוטוקסיקולוגיה ופעמים רבות גם התיחסות גוף נפש - דמיון מודרך, אייפק ופרחי באך. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דגש גוף נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית