חיזוק טבעי באי ספיקה שחלתית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/01/2013 | 20:47 | מאת: שירי

מיכל שלום, אני מנסה להרות שנים רבות,ועברתי כבר הרבה טיפולים אלטרנטיביים כאלה ואחרים וגם קונבנציונליים. יש לנו שני בנים (מקסימים...),שהגיעו בסופו של דבר באופן ספונטני. יחד עם זאת,היו גם 4 הפלות,בטרימסטר ראשון - רמת ההורמונים די נמוכה למרות תמיכה תרופתית. כרגע אני בעיצומו של טיפול,שהגדרנו מראש כניסיון אחרון,עשיתי היום בדיקת בטא- יצא חיובי, אך שוב רמת ההורמונים נמוכה מהצפוי.האם יש לך המלצה על תכשיר או שיטה שיכולה כרגע לגרום לשחלות "להתעורר" או משהו שיעלה את רמת האסטרוגן מיידית? תודה מראש

שלום שירי אפשר לסייע לך לשפר רמות אסטרוגן... אבל לצערי אין תרופות קסם כאשר אני מטפלת בבעיות פוריות אני מאבחנת את המטופלת בכלים של הרפואה הסינית ובכלים נוספים שיש ברשותי, רק על פי האבחון אני מתאימה לה את הטיפול המדויק והמתאים לה ביותר. יש צורך לחזק יין / דם וכו' אני עושה זאת באמצעות דיקור והתאמת פורמולת צמחים מדוייקת והנחיות תזונה. כאשר פונות אלי מטופלות שסובלות מהפלות חוזרות אני מנחה אותן להמנע מספר חודשים מנסיונות כניסה להריון- בזמן הזה אני מאזנת ומחזקת את גופן ומכינה אותו לקראת ההריון הבא. מנסיוני ( וטיפלתי כבר במקרים רבים של הפלות חוזרות (אפילו מטופלות שסבלו מלמעלה מ- 10 הפלות חוזרות... ללא ממצא מערבי- רפואה קונבנציונלית ) זוהי הדרך שמניבה הצלחות קליניות = תינוק בריא בתום 9 חודשים (: בחלק גדול מן המקרים איתרתי בעיות רגשיות - נפשיות שהעיבו על הסיכוי לקליטה להריון. באמצעות הכלים הטיפוליים שיש לי אותם אני משלבת לצד הטיפולים ברפואה סינית- הסיכויים להשגת הריון באופן טבעי עולים בצורה משמעותית ולשמחתי - התוצאות הטיפוליות משמעותיות... בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דגש גוף - נפש דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, פרחי באך, NLP דמיון מודרך WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית