עייפות בהריון ודלקות גרון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

22/01/2013 | 22:44 | מאת: נתי

שלום מיכל זהו הריוני השני. ההריון הקודם היה תקין לגמרי. בהריון הזה (אני כבר בשבוע 28), הספקתי להתעלף 4 פעמים. קיבלתי כבר 3 פעמים אנטיביוטיקה בגלל דלקות גרון חוזרות. מרגישה מותשת. האם אפשר לסייע בטיפולים ברפואה סינית? מאוד חוששת להמשך ההריון. קשה לי גם לתפקד בבית. אני במתח מאוד גדול בגלל המצב. חייבת עזרה. תודה

שלום לך נתי הריון שני נחווה אצל רבות כהריון קשה יותר מן הראשון. בהריון שני ישנה פחות אפשרות למנוחה, הפוגה ובעצם צריך לטפל בילד. כך שמראש "מצב הפתיחה" של הריון שני הוא "פחות נוח". לגבי ההתעלפויות, עייפות - חשוב לבדוק מהו מצב הברזל שלך, רמות פריטין, B 12' האם את אוכלת מספיק? צורכת מספיק חלבון ממקור איכותי? תזונה מאוזנת? האם את שותה? מהו לחץ הדם שלך? אפשר לעזור במצבך. כדאי כמובן לפנות למטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות. המטפל יאבחן את הסיבה לעייפות ולתשישות- אבחנת דופק סינית, אבחנת לשון, אבחנת גוף ותשאול. בנוסף המטפל יערוך תשאול מפורט ומדוקדק כדי לקבל נתונים מלאים ככל האפשר לגבי מצב בריאותך כפי שציינתי יש משמעות גם לגבי בדיקות דם. לגבי דלקות הגרון - ניתן לחזק מערכת חיסונית. כמובן שאם ישנו משהו לא מאוזן בספירת הדם- חוסר כלשהו, אז זו יכולה להיות סיבה לתשישות - המטפל יתייחס לכך ויתן לך טיפול מדוייק ומתאים. רפואה שלמה. המשך הריון בריא וקל M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית , אייפק, NLP , הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית