שיח אברהם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/12/2012 | 16:16 | מאת: רותם

המחזור מאחר לי בשמונה ימים,עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית, ובמשך הימים האחרונים שתיתי תה מצמח שיח אברהם, האם זה עלול לפגוע בהריון?

שלום לך רותם מדוע את חושבת שזה פוגע בפריון....? הרי תוצאת בדיקת ההריון היא חיובית. זאת אומרת שאת בהריון. המשך הריון בריא וקל M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות ובעיות רגשיות דיקור, NLP, פרחי באך, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, פרחי באך, צמחים WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית