כאבי השתרשות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/11/2012 | 10:45 | מאת: אופטימית

הי מיכל, בשבוע שעבר עברתי שתי הזרעות, בזמן הביוץ. הביוץ הושג לאחר מעקב זקיקים ואוביטל, כך שאני יודעת בוודאות מתי הוא היה. אתמול, 7 ימים בדיוק לאחר הביוץ, התחילו אצלי כאבי דקירות מעט חדים בתחתית הרחם. קשה להסביר מה זה היה בדיוק. זה נמשך כשעה ומשהו, והייתה לי אינטואיציה חזקה שמדובר בהשתרשות של בלסטוציסט. היום אני ביום ה-8 שלאחר הביוץ, ואין כל סימן על התחתונית (גם לא אתמול). האם לדעתך הכאבים שחשתי אתמול יכולים להעיד על השתרשות? על משהו אחר? תודה

שלום לך קשה לדעת... אולי כן ואולי לא. מרבית הנשים כלל אינן חשות את ההשתרשות אבל לעיתים מודעות מאוד גבוהה במיוחד במקרים כמו של הפריות חוץ גופיות וטיפולי פוריות שונים נשים ערות בצורה קיצונית לסימפטומים שונים שאילולא כן, היו ממש בלתי מורגשים. מאחלת לך בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גוף- נפש התמחות בגינקולוגיה ופריון דיקור, צמחים, IPEC, הומוטוקסיקולוגיה, NLP , פרחי באך ודמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית