מחסור בברזל

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

11/11/2012 | 18:47 | מאת: שיר

שלום וברכה, רציתי לדעת אם יש קשר בין ברזל למחזור החודשי. בתקופה האחרונה הפער בין מחזור למחזור נהיה אצלי 26 יום בעוד פעם הוא היה 28-29 יום. רציתי לדעת אם זה קשור לזה שיש לי בתקופה האחרונה מחסור ברזל ?? ואם לא אז למה זה יכול להיות קשור? תודה, שיר

שלום שיר מחסור בברזל בהחלט יכול לגרום לכך. מאוד חשוב שלא יחסר לך ברזל,חוסר ברזל גורם לחולשה ועייפות וכתוצאה יש גם נטיה לאכול תזונה עתירת פחמימות פשוטות על מנת להשיב אנרגיה. כתוצאה מכך , מערכת העיכול נפגעת וכך נפגעת עוד יותר ספיגת הברזל. סוג של מעגל רשע. כמובן שישנם גם גורמים נוספים אפשריים: גיל (מבחינה סינית גורם להחלשות אנרגית הכליות) חום פנימי - קשור לתזונה, אורח חיים ונטיה. סטגנציה- מבחינה סינית, קשור לכבד . אם את רוצה לברר זאת באופן מדויק ולטפל בכך ממליצה לך לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות המטפל יאבחן ויטפל בצורה מדויקת המותאמת למצבך מאוד חשוב להתייחס לפן התזונה ולנושא הספיגה. בהצלחה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP', הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, דמיון מודרך התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית