רפואה סינית כתחליף לצילום רחם?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/10/2012 | 22:21 | מאת: דקלה

יש לי בעיה להיכנס להיריון. לפני שנתיים ילדתי ילדה אחרי שנתיים וחצי של נסיונות. נשלחתי ע"י הרופאה לצילום רחם שכבר עברתי לפני כשלוש שנים, נשלחתי בגלל שניוניות באי פריון,רציתי לשאול אם הרפואה הסינית יכולה לאתר חסימות כאלה או אחרות במקום לעשות צילום רחם?

שלום לך דקלה אין דרך להחליף צילום רחם באבחנה של הרפואה הסינית. מאוד מומלץ לערוך צילום רחם כאשר נתקלים בקושי להרות, גם אם ילדת כבר. יתכן מאוד שבעקבות הלידה או אולי אחריה נוצרו הדבקויות שונות. ניתן לפנות לטיפול ברפואה סינית אצל מטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה. המטפל יוכל להעריך את מצבך ואת הבעייתיות להרות , בכלים של הרפואה הסינית. על פי האבחון יוכל המטפל להתאים לך צמחים, תזונה ודיקור. במצבים רבים ניתן בבעיות פוריות לטפל באמצעות טיפולים מסורתיים בלבד: דיקור, צמחים ותזנה בהצלחה רבה. בחלק גדול מן המקרים הצלחתי לסייע למטופלות שלי להרות, ללא כל אמצעים מלאכותיים. אשמח לסייע לך בשורות טובות MA. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, NLP דמיון מודרך WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית