אנדומטריוזיס -כאבים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/10/2012 | 23:27 | מאת: יאנה

שלום אני בת 38 סובלים כבר שנים ארוכות מאנדומטריוזיס. נכנסתי להריונות באמצעות IVF. לאחר הטיפולים ההורמונליים המצב החמיר בכל פעם. כעת אני סובלת מכאבים מאוד משמעותיים למרות הגלולות. מה ניתן לעשות? תודה

שלום יאנה אני נתקלת בהרבה מקרים בקליניקה של נשים שסובלות מאנדומטריוזיס, נוטלות גלולות ובכל זאת ממשיכות לסבול מכאבים. במקרים אלו אני משלבת עבודה בשני כיוונים - לפן הפיזי: דיקור, תזונה, צמחים (ו/ או תמציות הומוטוקסיקולוגיות). לפן הנפשי - מאוד חשוב למצוא את הסיבה הרגשית. במקרים אלו, האבחון והטיפול הוא באמצעות IPEC, פרחי באך, דמיון מודרך ועוד. מנסיוני התייחסות לבעיה בצורה הוליסטית היא דרך יעילה להתמודד עם הבעיה. רפואה שלמה MA. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית דגש על טיפול גוף - נפש דיקור, צמחים , אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה,פרחי באך WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית