שריפה קלה בשתן + הכתמה חומה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/10/2012 | 11:28 | מאת: אושרית

שלום, אנו מנסים להכנס להריון מזה כשהה, יש לי שחלות פוליציסטיות אבל המחזור מגיע בכל 5-6 שבועות ללא טיפול. עד לפני כמה חודשים הייתי מטופלת בדיקור וצמחי מרפא, והפסקתי. החודש כלל לא ביצעתי מעקב אחר הביוץ ולא הייתי מטופלת כלל.למען האמת, בקושי חשבתי על הנושא החודש, בגלל החגים, ואני ובעלי קיימנו יחסים באופן ספונטאני. אני מניחה שאני כבר אחרי הביוץ משום שחום הגוף שלי החל לעלות לפני כ-10 ימים (בהדרגה מ-36.6 ל-36.7 ל-36.8), והיו לי הפרשות פוריות (חלבון ביצה) לפני מעל שבועיים. לשאלתי: הבוקר קמתי עם חום של 36.8 לקראת השעה 9 בבוקר ראיתי כתם חום על התחתונית, ומאז אין הכתמות. במהלך היומיים-שלושה האחרונים אני רצה לשירותים בכל כמה דקות, ובכל פעם יש יחסית מעט שתן. אתמול גם החלה לי שריפה קלה בסיום הטלת השתן. האם מדובר בדלקת? מה מומלץ לי לעשות כדי שהיא לא תתגבר? כמו כן, לפני יומיים ביצעתי בדיקת הריון ביתית, שיצאה שלילית. האם יתכן שאני בכל זאת בהיריון? חג שמח!

שלום לך לגבי הריון - אפשרי... הרי חלפו רק 10 ימים מיום הביוץ. אני תמיד ממליצה לבדוק בבדיקה ביתית לא לפני מועד וסת משוער. לגבי דלקת בדרכי שתן- לשתות הרבה מים, וכן ניתן להשתמש בחמוציות בצורת תוסף / או בפמינוז. בשורות טובות M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דיקור, צמחים, פרחי באך, NLP, הומוטוקסיקולוגיה WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית