שילוב של צמחי מרפא בטיפול קונבנציונאלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/09/2012 | 07:52 | מאת: יעל

שלום, הומלץ לי ע"י מדקרת לקחת פורמולה בשם Eight Treasures, בנוסף להורמונים של טיפול ה-IVF, זאת על מנת לשפר את איכות הביציות. איך אפשר להבין האם יש התנגשות בין הטיפולים, האם זה עלול לגרום לבעיה? תודה!

שלום לך אני בטוחה שאם פנית לטיפול אצל מטפלת הרי שאת סומכת עליה. הטיפול בפורמולה 8 האוצרות נועדה לחיזוק דם וצ'י. המודיפיקציות המודרניות כוללות גם צמחים מניעי דם. אחת ההתויות הבולטות של הפורמולה היא למצבים גינקולוגיים שונים. אם המטפלת שלך אבחנה שאת סובלת מסינדרומים של חסר דם וצ'י הרי שהפורמולה מתאימה לך. לא אמורה להיות בעיה בשילוב בין הפורמולה לטיפול אבל כל מקרה לגופו. כדאי להתייעץ עם המטפלת. בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית אייפק, NLP, פרחי באך והומוטוקסיקולגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית