אכילת כבד עוף וברזל.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/08/2012 | 19:19 | מאת: שילה

היי מיכל, רציתי לשאול האם היית ממליצה על אכילת כבד עוף 3 פעמים בשבוע כדי לקבל ברזל? שמעתי שזה אמנם עם המון ויטמניםומינרליםוים ברזל אבל לא ממש בריא. מה ניתן לאכול כדי לקבל כמות מספקת של ברזל מבלי לאכול בשר אני אוכלת בעיקר עוף וחזה עוף. תודה רבה

שלום לך כבד הינו אחד החלקים הפחות בריאים בבעל החיים, זהו ה"פילטר" שאוסף את כל הרעלים בגופו של בעל החיים. לא ממש מומלץ...(: חשוב להבין שגם אצל אוכלי בשר פעמים רבות ישנן רמות המוגלובין /פריטין נמוכות וזאת בגלל בעיית ספיגה. חולשת טחול (מונח שמתייחס לאנרגיית הטחול וקשור לרפואה הסינית, אין זה אומר שהטחול אינו בריא) גורמת לבעיות ספיגה. מצ"ב מאמר שלי שיתן לך תשובה מפורטת ביותר לגבי חסר דם והמזונות המומלצים. בהצלחה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP, פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

http://www.healthyliving.co.il/anemia_liver_blood_deficiency.php

שלום שילה את צריכה להעתיק את השורה לשורת החיפוש בהצלחה. אפשרות אחרת: הכנסי לאתר הבית שלי באינטרנט: חפשי: "מיכל שלזינגר" בגוגל. הכנסי למאמרים- תזונה - ותגיעי ! רפואה שלמה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, דיקור, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, פרחי באך התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית