איחור במחזור החודשי של 10 ימים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/10/2019 | 01:25 | מאת: נטלי

לפי התאריכים החודש הייתי אמורה לקבל את המחזור החודשי ב1/10 ועד כה טרם קיבלתי מחזור כל יום חשה את כל הסימונים כאבי בטן הורמונים עייפות אך המחזור אינו מגיע, עברתי חודש מאוד לחוץ בעבודה ומניחה שיש לזה קשר...עשיתי 2 בדירות ביתיות של הריון ויצאו שליליות מה עליי לעשות על מנת שהמחזור יגיע וכך גם הגוף התאזן?

מאוד יכול להיות שהשיבוש נבע כפי שאת מציינת מלחץ מאוד גדול בעבודה. לחץ, חוסר שעות שינה, תזונה לקויה משפיעים וגורמים לשיבושים הורמונלים. מה לעשות? כמובן לחזור ולהסדיר את איכות החיים, תזונה, שינה, הרפיה, פעילות גופנית מסודרת. כמובן מומלץ מאוד להגיע לטיפול ברפואה סינית. יסייע לך להרגע, להסדיר מחזור, וכמובן להרות. הרבה בריאות בשורות טובות מיכל שלזינגר פוריות בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית