שחלות פוליציסטיות ופוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/05/2017 | 23:53 | מאת: יעל

שלום אני בת 26. המחזורים שלי אינם סדירים. מעוניינת להרות. בעבר השתמשתי בגלולות (כמעט 8 שנים) כדי להסדיר מחזור. הגינקולוג אמר שיש לי שחלות פוליציסטיות ואין שום דרך לסדר מחזור בלי גלולות. חוששת מאוד שלא אוכל להכנס להריון באופן טבעי כי במשפחה שלי הרבה נשים חולות ונפטרו מסרטני שד ושחלות. לכן ממש חרדה משימוש בהורמונים. מה אפשר לעשות עכשיו כדי שיהיה לי מחזור סדיר. האם אפשר להשתמש במשהו טבעי? צמח? טיפול? תודה

שלום לך נשים רבות טועות ומוטעות כאשר הן נוטלות גלולות על מנת להסדיר מחזור. אין דבר כזה "הסדרת מחזור" אמיתית באמצעות גלולות. הגלולות מבטלות את המחזוריות הטבעית של הגוף ואת הביוץ. לכאורה הוסתות מגיעות באופן קבוע אבל אין מדובר בווסת "אמיתית" זאת מכיון שאין כלל התרחשות של ביוץ. בהחלט ניתן ואף רצוי ל"הסדיר מחזור" באופן טבעי ואמיתי כך שתוכלי להרות בטבעיות. ניתן לעשות זאת באמצעות שילוב של תזונה מותאמת אישית + דיקור + צמחים - אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית