התפתחות רגשית ומינית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/11/2011 | 11:36 | מאת: shiri

בתי בת ה11 וחצי בתהליך התפתחות מואץ כבר למעלה משנה. נכון להיום בליווי כל הסימנים שיעור מלא שחי ומפשעות, ריח, חזה המתפתח במהירות ופצעונים בפנים... מבחינה רגשית מאז ומתמיד היתה מופנמת ורגישה והיום עוד יותר היא לא אוהבת את העובדה שהיא גדלה ובקניות תמיד מבקשת מידות הקטנות משמעותית בגדים ונעליים ולוקחת קשה כאשר מבינה ואף מוותרת...ולאט מסתגרת יותר ויותר.הבנתי שהיא הולכת להיות נמוכה (גג 157 סמ עפי צילום כף יד) עם חזה גדול (תורשתי ממני). היא פוחדת פחד מוות מזריקות, חווה חולשה וסחרחורת ממראה של דם(מתעלפת בבדיקות דם). שאלתי מעבר לתמיכה רגשית האם ניתן למתן/לעכב התפתחות מינית בדרכים אחרות? עי תזונה ו/או כדורים ולא עי זריקות? תודה.

בתך מתפתחת בזמןואינה יוצאת דופן מבחינת התבגרות. היא זקוקה לעזרה פסיכולוגית אם הפסיכולוגית תמצא הצדקה לעיכוב ההתבגרות, האנדוקרינולוג ישקול זאת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים