מנסה לשאול כשאלה כללית.. אשמח למענה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/03/2020 | 16:36 | מאת: אא

אני מנסה לשאול את השאלה הזו ככמה שיותר כללית... האם לחץ תמידי תקופה מאוד ארוכה (הקורונה מלחיצה, מתחתנת בקרוב, פצע שלא מחלים כבר שנה וחצי שמלווה בהרבה מתח, פחד מבדיקות דם), יכול להיות סיבה לפרולקטין של 2600-2800? או שהכרח יש החמרה בגידול שישנו? בדקו פעמיים את הרמה.. תודה!

שאלה לא סבירה. זה ניסיון לחמוק ממה שצריך לבדוק. פני לאנדוקרינולוג המטפל בך

01/04/2020 | 13:30 | מאת: אא

אם לא היה קורונה הייתי הולכת לרופא.. ביטלו את כל התורים... השאלה אם להתעקש על תור...

01/04/2020 | 22:42 | מאת: אא

אני בכל זאת אשמח לתשובה שלך האם זה הגיוני... אני לא מנסה להתחמק מבירור.. רק במתח עד שאדבר עם הרופא שלי תודה

התקשרי לרופא שלך אני אינניח יכול לענות על כך

אינני מכיר את התיק הרפואי שלך ולא את הבעיות, על כן אינני יכול לתת תשובה

03/04/2020 | 00:24 | מאת: אא

תודה.. רופא המשפחה קבע לי תור דחוף לאנדוקרינולוג כבר ליום ראשון הקרוב... בשיחת טלפון... לפי מה שקראתי בטוח ישלחו אותי ל MRI, גם כי לא עשיתי יותר מ 3 שנים וגם בגלל העליה בפרולקטין.. אני מקווה שלא עשיתי לעצמי נזק שלא עשיתי מעקב מסודר.. פשוט באמת הרגשתי טוב... גם השכיבה בתוך המכשיר מלחיצה אותי... עשיתי פעם אחת וזה לא נעים בכלל... גם איך אלך לעשות MRI בזמן שיש קורונה בכל מקום?

תשאלי את האנדוקרינולוג שבודק אותך

07/04/2020 | 17:53 | מאת: אנונימית

הוא שלח אותי למלא דברים... רציתי לשאול האם הכל נחוץ... MRI ראש, בדיקת רוק לקורטיזול חופשי, רופא נשים ואולטרסאונד שחלות בטני, קבותרים חצי כדור פעמיים בשבוע ועוד חודש בדיקת דם של פרופיל הורמונלי מלא.. תודה

הרופא בדק אותך ולפי הבדיקה והמצב הוא החליט על הבדיקות. יש לרופא שלך הרבה יותר מידע עלייך מאשר לי. על כן אינני יכול לענות לך.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים