כמעט בת 11 גובה ומשקל נמוכים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/08/2019 | 09:04 | מאת: אמא

בתי, כמעט בת 11, קטנטונת. הן בגובה והן במשקל. (אני 173 ואביה 178) נמצאת במעקב אינדוקרינולגי אחת לחצי שנה, הם רגועים כי בדיקות דם תקינות ולא חושבים שצריך לבדוק מחסור בהורמון גדילה אבל אני לא שקטה. מצב צילום כף יד אחרון. אודה לחוות דעתך מה כדאי לעשות הלאה.

קטנטונת זה לא מידע לרופא. רופא צריך לדעת גובה, משקל, קצב עליה בגובה לשנה, קצב עליה במשקל לשנה. אינני קורא צילומים של ילדים שלא בדקתי פני עם כל הנתונים שלה לחוות דעת שנייה לאנדוקרינולוג אחר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים