גובה חריג - האם בעייתי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/05/2019 | 16:31 | מאת: יונתן ק

שלום פרופסור. אני בן 16 בגובה 2.06 (אבא שלי בגיל 16 היה בגובה 2.01 וגובהו היום 2.08). רציתי לשאול 2 שאלות: 1. האם אעבור אותו בגובה? שכן הוא בגיל 16 היה נמוך יותר ממני 2. האם הגובה החריג שלי מעיד על פגם גנטי או פגם אחר כלשהו (נדיר שאני רואה ברחוב מישהו בגובה שלי או קרוב לכך בכלל) תודה

1) בלי צילום כף יד לא ניתן לחשב תחזית גובה סופי 2) חשדות לפגם גנטי אפשר להעלות רק אם בודקים אותך. אתה לא חריג מאד מגובה האב ואינני יודע אם אתה קרוב לסוף הגדילה אם לא יודעים מה הגובה העתידי שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים