גיל עצמות מתקדם בגיל 7.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/06/2018 | 14:25 | מאת: רינה

שלום רב בני בן 7.5 ובבדיקת גיל עצמות יצא שזה תואם לגיל 9 . אנדוקרינולוגית הסתכלה בצילום ונוטה יותר ל8.5 שנים . השאלה היא במצב כזה האם זה פוגע בגובה הסופי והוא יכול להישאר נמוך קומה ? מה הטיפול שניתן במקרים כאלה . אציין כי גם במשקל וגם בגובה הוא אחוזון 99 ונחשב בעודף משקל

מה משקלו וגובהו?

27/06/2018 | 16:07 | מאת: רינה

משקל 39 וגובה 139

אם גם במשקל וגם בגובה הוא באותו אחוזון. לא נראה לי עודף בולט במשקל . גיל עצמות מתקדם, יש לבדוק האם יש סעבה לכך כגון הפרשת יתר מיותרת הכיליה. פני לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים