בירור tsh גבוה וגום לדעת על ההרמון הז יותר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/01/2018 | 19:21 | מאת: מימי

תינוקת בת 20 יום בדיקת סקר יולדות היתה תקינה לגמרי. אחרי כמה ימים שתשחררנו מילדות 0 במעקב צהבת שהיה 17 . Tsh.8 T4.22 חזרנו על הבדקות אחרי שבוע היה צהבת 10 Tsh.11 T4.15. אחרי שבוע יצאה . Tsh.66 T4.8 T3.3 השאלה ד"ר.ישלי גם ילד היום בין 3 וחצי במעקב באנדו שהיה בין חודש מקבל יטרוקס . למה יצאה לחותו למרות אני ואבא שלהם אין בעיות בבלוטה . למה יצאה לשני ילדים שלי . תודה

לא תמיד יודעים את הסיבה. לפעמים בבדיקה גנטית אפשר למצוא שינוי בגן הגורם לכך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים