תפקוד בלוטת התריס מממממממממממממממ

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/08/2017 | 16:13 | מאת: איילת

שלום. הבן שלי בן חודשיים וחצי, נעשתה לו בדיקה של tsh עקב צהבת ממושכת. התוצאה נעה בין 8 ל11.4. Ft4 16-19. האם הדבר יכול להסביר עייפות?

ה TSH גבוה מהצפוי. אך לא מאד. במקרים כאלה בדרך כלל לא מוצאים דבר מבחינה גופנית. עייפות אינה סימן. אבל גם בלי סימנים צריך להחליט על הטיפול. לתת את התשובות כפי שאת נותנת זו דרך לא טובה נותנים את התשובות בדרך הבאה: כל תשובה של יום מסויים לחוד: תאריך בדיקה, TSH FT4

21/08/2017 | 20:03 | מאת: איילת

התוצאה הראשונה יצאה 10.2. לאחר שלושה ימים 8.61. לאחר שמונה ימים 11.74. יום לפני הבדיקה האחרונה הוא קיבל את החיסון המחומש. האם יש השפעה על הtsh? הרופאה המליצה על יוטירוקס

21/08/2017 | 20:07 | מאת: איילת

תודה

ל

1) אני מקווה שבהוראות הטיפול את מדייקת יותר מאשר בתשובה לבקשה שלי לקבלת הנתונים 2) אין קשר לחיסון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים