Thyroglobulin לאחר טיפול ביוד רדיואקטיבי

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

17/01/2013 | 09:50 | מאת: מוריה

שלום לפני כשנה עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס עקב גידול סרטני וגרורות בלימפה בצוואר. לפני כ9 חודשים עברתי בידוד ביוד . מאז בודקים לי את רמת הThyroglobulin כדי לבדוק צורך בבידוד נוסף. בהתחלה הוא היה 19.8 למשך תקופה ולאחרונה החל לרדת. אתמול ירד כבר ל 9.3 הרופאה המטפלת אמרה שערך מתחת ל10 לא מצריך טיפול נוסף אך כעת טוענת שהערך לא אמין\רלוונטי כל עוד אני תחת אלטרוקסין וביתר פעילות _TSH 0.01) האם הערך הזה באמת לא טוב?9.3? או שהם מחמירים מידי? אשמח לחוות דעתך, תודה!

ערב טוב, אבקש לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים