גידול ברקטום עם גרורות בכבד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

04/10/2012 | 16:34 | מאת: אורית

שלום וחג שמח, בתאריך 11.9 סיפרתי לך על אימי שהתגלה אצלה סרטן NET ברקטום עם גרורות מרובות בכבד. בתגובתך שאלת אותי מס' שאלות, שעליהן עניתי בתאריך 20.9. אשמח מאוד לקבל את התייחסותך למייל התשובה שלי אליך. תודה מראש, אורית

ערב טוב אורית, כמוטראפיה זה רעיון סביר, אם הגידול קולט ב-PET-CT עם GA68, ניתן להתחיל גם טיפול בזריקה של אנאלוג לסומטוסטטין וישנה גם אופציה של טיפול באנאלוג ראדיואקטיבי לסומטוסטטין - אשר ניתן בהדסה ע"כ. אשמח לעזור בהמשך, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים