5HIAA U/24 HR לא תקינה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

27/06/2012 | 15:41 | מאת: יעל

שלום רב זה מספר חודשים שאני מרגישה חולשה וגלי חום, בחילות לאחר כל דבר שאוכלת וכאבי בטן. נישלחתי למספר בדיקות והבדיקה5HIAA U/24 HRיצאה גבוהה-12.6 -הבנתי שזה יכול להיות קשור לסוג מסויים של גידולים, מה עלי לעשות עכשיו? איך ממשיכים? איפה? תודה מראש

שלום רב, התוצאה של הבדיקה שלך מעט מאוד מוגברת, ולא חד משמעית, ממליצה לחזור על הבדיקה בתנאיים אופטימליים (יש צורך בדיאטה מיוחדת דלת מאכלים שיכולים להעלות רמת סרוטונין, כמו וניל, קופאין, קקאו, בוטנים, בננות - הרשימה מופיעה באינטרנט)- יש לשמור את הדיאטה 72 שעות לפני ותוך כדי איסוף השתן. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים