חולשה מתמדת

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

25/12/2011 | 14:50 | מאת: אורית אשכנזי

לאמא שלי בת 74 יש חולשה מתמדת.לפני 3 חודשים סימה טיפולים כימוטרפים עקב סרטן הלימפומה.הגוף שלה לא מצליח להתאושש. האם יכולה לסייע לה?

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה. יש הרבה סיבות לחולשה בעיקר לאחר טיפול כמוטרפי, כולל ירידה בספירת הדם, אולי אמא זקוקה למנות דם, התיעצות של דיאטנית לצורך העשרת התזונה של אימה, לבדוק האם המלחים בדם תקינים, כד'. ממליצה להתיעץ עם הרופא המטפל/אונקולוג. ניתן להיעזר גם באופציה של רפואה אלטרנטיבית כתמיכה לטיפול הקונבנציונלי. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים