גוש אקוגני בכליה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

13/08/2010 | 16:28 | מאת: קובי

בן 43 לפני השתלת כליה עקב מחלת כליות פוליציסטיות.באולטרה סאונד-ציסטות מרובות בגודל עד 7.5 סמ.חלק מהציסטות מכילות sludge ונגעים אקוגניים סולידיים קטנים.ככ נצפה גוש אקוגני בלתי אחיד בגודל 7*6.5 סמ סולידי במרביתו עם מס מוקדים ציסטיים בתוכו. בעקבות הממצא עשיתי ct ללא חומר ניגודי. כליות-גדולות מאוד עם מס רב של תהליכים ציסטיים בגדלים שונים דו צדדי. אין לראות בברור תהליך תופס מקום סולידי,אין הידרונפרוזיס. אנא ,אשמח לחוות דעת מקצועית כיצד עליי לפעול?!

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא להתייעץ עם אורולוג, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים