מיפו ביוד רדיואקטיבי

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

30/03/2020 | 17:04 | מאת: רווי

שלום. לאחר ניתוח אונה ימנית ושמאלית כולל דיסקציה צווארית ,בת 53. תוצאות מיפוי לאחר טיפול ביוד רדיואקטיבי , מיפוי בלוטת התריס כל גופי i-131,פלנרי מודגמים 3 מוקדי קליטת יוד במיטת האונות של הבלוטה -שמאלית ,ימנית פיראמידאלית.כעדות לשארית רקמת הבלוטה . אודה להסבר על תוצאת המיפוי ומה צריך לעשות בנוגע להמשך טיפול בעקבות הכתוב במיפוי. תודה רבה

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום של בלוטת התריס, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים