מצב ומעקב גידולים בתריס וטיפול

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/10/2017 | 15:48 | מאת: מיכאל

לפני 4 שנים נתגלו לי גידולים בתריס בימין ואחרכך בשמאל. 1סמ. בשתי האונות. בצעתי ביופסיה במחט דקה. בבית חולים. לא היו לי כל לחצים בגרון. הגעתי עקב עייפות נוראה. הרופא נתן לי בזמנו 50 מג יוטירוקס. זה מיד עזר לעיפות הוא אמר שזה כדי למנוע גדילת הגידולים. אבקש לשאול אם ממצא שלילי הוא קבוע ול3 משתנה או שזה יכול להפוך לסרטני? מתי לעשות שוב ביופסיה? בנתיים במעקב אולטראסאונד. בזמן האחרון יש לחץ באזור הגרון לא בפנים אלא מבחוץ הלימפה לא נפוחות. ועיפות חזקה. ניסיתי להגדיל ל75 מג ביום וזה עזר לא רע. מה זה אומר? שיש לחץ באזור? השאלה הכי חשובה לי אם ביןפסיה שלילית זה יכול להתפתח לסרטני או לא? תודה

שלום רב, ממליצה לפנות לפורום למחלות בבלוטת התריס, השאלה לקשורה לפורום זה, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים