התאמת עדשות מגע עם צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/10/2020 | 00:13 | מאת: אנה

שלום, יש לי קוצר ראיה עם מספר גבוה וצילינדר. ניסו להתאים לי עדשות רכות ובשני ניסיונות לא הצליחו ממש ואמרו לי שבכל מקרה אי אפשר להגיע ל- 6-6. האם בעדשות קשות נושמות קל יותר להגיע לחדות ראיה גבוהה כשיש מספר גבוה וצילינדר או שזה יהיה די אותו הדבר?

שלום , לפעמים בעדשות קשות מגיעים לראייה טובה יותר , ולפעמים בעדשות רכות. קשה לי לומר לך מה יהיה טוב לך יותר מבלי שבדקתי אותך פיזית. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע