דלילות קיצונית בשיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/12/2015 | 21:39 | מאת: דפי

שלום, אני בת 31....מזה כ-4 שנים סובלת משיער דליל נורא שאינו אורך..(גג עד הצוואר). חייבת לציין שלפני כן הייתי בעלת שיער שופע, ארוך ובריא. אינני יודעת ממה שזה נגרם אבל רופאים טוענים שזה יכול להיות מלחץ, גלולות שנטלתי בעבר,והבהרות שעשיתי בעבר ותוספות שיר שמשכו את השיער ניסיתי הכל החל ממינוקסי שעדיין משתמשת,תוספים כמו אבץ,ביוטין ושמפו מיוחד ללא מלחים ועוד כרגע משתמשת בקטונזול שרופאה נתנה לי וממשיכה בהרגיין 5% פעם ביום אבל לצערי אין שום שיפור ודלילות השיער רק מחריפה מיום ליום כך שאני נשארת רק עם תספורת ממש קצרה אני פשוט אובדת עצות כי נראה לי מוזר שיש קשר לגנטיקה אם לשני ההורים שלי יש המון שיער ובעברי גם לי היה רציתי לברר האם שחלות פוליציסטיות שהתגלו לי בעבר (טופלתי ע"י גלולות) הם הגורם העיקרי? האם הגעתי למצב בלתי הפיך? מה עושים?? זה פוגע לי בדימוי העצמי ומזיק לי מבחינה נפשית האם יש המלצה לקחת פרופסיה במקרים חריגים?? תודה !!

15/12/2015 | 22:27 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לנסות ולסייע לך לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין