יובש באיזור פי הטבעת בעקבות תחילת נטילת כדורים נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/04/2018 | 23:02 | מאת: סובל כבר ארבע שנים

אני כבר 4 שנים סובל משילוב של צריבה (כמו שפשפת) ויובש באיזור פי הטבעת. עברתי הרבה טיפולים כאשר במהלך השנה הראשונה הרופא עור שלי ניסה מספר משחות סטרואידיות (שפתרו את הבעיה לזמן מוגבל), וקרמי לחות. אי אפשר לראות שום דבר כמעט, העור יבש מאוד, באופן כללי הדבר התחיל בעקבות התייבשות של העור (שינוי הורמונאלי בעקבות כדור). כרגע לא יכול לטפל ביובש כי כל משחה טבעית או רפואית, שמנים מכל הסוגים גורמים לצריבה חזקה בהרבה ומשאירה לי לכמה ימים אדמומיות (גם באיבר המין מקדימה עושה את אותו הדבר) (אני תוהה קצת אם יכול להיות שזה קשור לשימוש יתר במשחות סטרואידיות) לאחר בדיקת אלרגיה התגלתה רגישות לחומר המשמר kathon CG, אך גם אחרי שינוי של כל התכשירים לתכשירים טבעיים לגמרי אין שינוי, עדיין כל הקרמי לחות הטבעיים עושים לי דלקות (וחלקם גם צורבים אפילו יותר). לא נמצאו מחלות מין ולא משתמש במגבונים באיזור, ולא משתמש בחומר סיכה כלשהו על העור. תודה מראש, כל insight אפשרי יעזור לי בטירוף

23/04/2018 | 23:36 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין