שאלות בענייני עור ומריחה על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/07/2016 | 15:35 | מאת: מיכל

בעלי בן 60 ומידי פעם מופיע לו פס אדום על האף ואחרי מס ימים חולף וחוזר שוב אחרי תקופה. מה יכול להיות? אני בת 58 ועברתי לימפומה של העור -פצע על הלחי שהוסר והשלימו עם 15 הקרנות. אני מורחת כל ערב ריטאוויט ובמהלך היום אקווה קרם.לא נחשפת לשמש. האם הקרמים טובים לגילי?

24/07/2016 | 00:10 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לגבי בעלך עלי לראות אותו בכדי לסייע. לגביך לגבי גילך ושימוש בקרמים זה סביר דר אכיפרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין