הסרת שומות בהמלצת רופא עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/04/2016 | 12:32 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני מקבלת טיפול בזריקות HUMIRA ו-MTX למחלת קרוהן. הלכתי לרופא עוד לבדוק שומות והוא המליץ להוציא 3 מהן ולשלוח לבדיקה. באופן תמוה, חומרי הרדמה מקומית לא משפיעים עלי. נוכחתי לדעת זאת בשתי פרוצדורות רפואיות, בשניה אפילו נתנו לי מינון גבוה ועדיין צרחתי איך שהרגשתי הכל.... איך אוכל לבצע פעולה כירורגית זו כשהפתרון הוא שוב, הרדמה מקומית? תודה רבה!

26/04/2016 | 00:06 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ישנם פתרונות נוספים לאילחוש מעבר להזרקה מקומית דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין