הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/05/2012 | 15:50 | מאת: שקד

אני אמרוה לעבור הקצעה בלסת העליונה עקב כיסים בעומק 8 מ"מ. השאלות שלי: האם ניתן מיד לחזור לשיגרה? האם יש כאבים או רגישות אחרי הטיפול? אם יש לי כתרים ושתל האם זו אותה פרוצדורה? האם החניכיים נסוגים לאחר מכן ללא חזרה למצבם הרגיל? האם הטיפול עצמו יכול להוזיז את השיניים ? (יש לי סיוטים שהמשיכות ימשכו גם את השיניים החוצה...) והאם , עם מעקב וטיפול משמר ניתן לפתור את הבעיה סופית? גם ללא ניתוח? סליחה על כמות השאלות , אני חוששת....

27/05/2012 | 11:45 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שקד שלום 1.ניתן לחזור לשגרה מיד בתום הפעולה 2.הכאבים אם יש נסבלים עם משככי כאבים 3.בין אם יש כתרים או לא הפעולה זהה. 4.כשבועיים מסיום הפעולה תחל התכווצות של החניכיים שנמשכת עד חודשיים מסיום הטיפול. 5.הקצעת שורשים פותרת באופן חלקי או סופי את הבעיה שיש לך הכל תלוי במצב ההתחלתי שלך.לפעמים צריך להמשיך את הטיפול ע"י ניתוח חניכיים ולא צריך לחשוש מזה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים