סליחה שאני מציקה, אבל..

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/07/2011 | 00:44 | מאת: לימונית לשעבר

קודם כל תודה רבה על התשובה! יש לי עוד שאלה ברשותך. לא שיערתי בדעתי בכלל שלימון יכול לגרום לנזק כזה. השיניים ממש ממש רגישות עכשיו וגם הנסיגה בחניכיים שאני רואה בשיניים מסוימות מאוד מדאיגה אותי. אכילת הלימון החלה בערך לפני שבוע. אם אני מפסיקה לגמרי עם ההרגל החדש הזה, האם החניכיים יחזרו למקום והרגישות תיעלם, כלומר האם הכל ישתקם שוב ויחזור חזרה לקדמותו?? אציין שעברתי ניתוחי חניכיים בלסת העליונה (בצד אחד פעמיים בהפרש של שנה). דבר נוסף, לפני כחודש וחצי התחלתי יישור שיניים מסוג סטריפינג, שבוודאי ידוע לך, שהחומר שמשתמשים בו ביישור שיניים מסוג זה גורם להמסה (או משהו כזה) של שכבה מסוימת של השיניים. מה זה אומר לגבי, האם השיניים והחניכיים ישתקמו ויחזרו להיות בסדר? ומה אם לא?? מה עושים?? תודה רבה רבה על התייחסותך!

20/07/2011 | 09:54 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לימונית שלום לך הנזק של הלימון או חומצת לימון נגרם לאחר שימוש ממושך. דבר נוסף אם יש לך עבר של ניתוחי חניכיים(אני מקווה אצל מומחה למחלות חניכיים) הרי שכדאי לך במהלך היישור לבצע טיפולים לעתים תכופות להסרת אבנית ובקורות אצל רופא החניכיים שלך. אלון

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים