מחלת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

21/06/2011 | 02:03 | מאת: יניב

שלום אני בחור בן 27 וכנראה סובל מדלקת חניכיים קשה יש לי כבר שתי שיניים מתנדנדות שכמעט נופלות ושאר השיניים מתחילות לזוז שאלותיי: האם המצב בלתי הפיך? או שגם במקרה קשה ניתן לטיפול?? האם כל טיפול בחניכיים כרוך בהוצאה כספית גדולה סיבה שבגללה הגעתי למצב חמור זה?? מהו הטיפול המוצע היום?? ומהו הטיפול היעיל ביותר (אני מפחד מניתוח חניכיים. בברכה

23/06/2011 | 22:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יניב שלום מדבריך ניתן לשער שיש לך מחלת חניכיים.אני ממליץ לך לפנות בדחיפות למומחה למחלות חניכיים ולא משנה עלות הטיפול. ככל שתמתין יותר מצבך יחמיר ובעלויות כספיות זה רק יעלה יותר

27/06/2011 | 22:18 | מאת: בעיות חניכיים

היי יניב, אני בת 30, ולפני כ-4 שנים המצב שלי היה בדיוק כמו שלך. בעקבות נסיגת חניכיים (כתוצאה מהזנחה) נאלצתי לעקור את השיניים המתנדנדות ולעשות כתרים מכוערים במקום שיניים בריאות. בדיעבד אם הייתי מקבלת יעוץ יותר טוב הייתי עושה את הבא: עוברת ניתוח בחניכיים (אני פוחדת פחד מוות, ועדיין צריכה לעבור את זה), ובמקום כתרים עושה שתלים (שבגלל בעיית החניכיים הקשה כרוכה גם בהשתלת עצם). במקום זה עקרתי 2 שיניים והשחזתי עוד 4 והיום זה נראה מכוער, כך שאני עדיין צריכה לעשות שתלים ולשלם מחדש. לך לרופא טוב ותקבל טיפול חד פעמי, יקר ככל שיהיה - זה שווה! אני הוצאתי בערך 9000 שקל, והיום צריכה לחזור על כל התהליך, כי זה לא מה שהייתי צריכה...

18/07/2011 | 08:45 | מאת: מוטי

בס"ד שלום יניב, שווה לנסות את את הדרך המופיעה בוידאו הבא: http://www.facebook.com/video/video.php?v=175148075875583&saved

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים